nedelja, 17. februar 2008

Knjižna kazala

Že nekaj svojih doma s srcem narejenih stvari sem vam pokazala, tokrat so na vrsti knjižna kazala.Teh sem se lotila posebej za valentinovo...podarila sem jih ljudem, ki jih imam rada...v službi in drugje okrog mene (tisti, ki jih še nimate, jih nekaj čaka še doma ;)

Kupila sem en trši papir (v mojem primeru 290g) rdeče, rumene in oranžne barve. Razrezala sem jih na primerno velikost in na njih narisala podobo angelčka z belo tempero. Dodala sem še eno lepo misel in se na zadnjo stran podpisala. Za konec sem vso zadevo še plastificirala...dodala vrvico in rožico iz filca.

Moram povedat, da so jih bili tisti ljudje, ki so mi najbližje pri srcu najbolj veseli teh kazal...in to mi itak največ pomeni. :)

Naj dodam še fotke, da boste videli...in ocenili, če mi je uspelo al ne :)Midva pa valentinovega nisva posebej praznovala...sem pa vseeno dobila v petek posebej pripravljeno kosilo ;)


Njam njam :) Hvala Aleš :*

10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Dobr zgledajo tale kazala! Kje pa dobivaš ideje za tele tvoje unikatne mojstrovine? Imaš kako knjigo, net, ... ali iz glave? Bravo, to je največ vredno, kar je doma narejeno :)

Anonimni pravi ...

tvoji prijatelji pa so res lahko veseli, da te imajo!!! Zelo lepo, res.
Pa tudi tvoj ljubi ni od muh!!!

Lucija pravi ...

Ful lepa kazala! Človek skoraj ne bi verjel, da si to sama naredila. Res pohvalno!

Spela pravi ...

Hvala vam :)

@Eva: nekaj s emi porodi v glavi pa potem najdem še kake ideje na netu, za nekatere stvari, pa najdem ideje na netu, pa jih potem še (pre)oblikujem v svoji glavi :) Mi pa veliko pomenijo te mini sprostitve in pa to, da lahko nekomu podarim darilo iz srca :)

Anonimni pravi ...

Res si zelo lepo naredila kazala, ni kaj ;) Prava mojstrica si : )Tisti srčki iz mesa so pa tudi zelo domiselni...me zanima s čim si ga ti potem razvajala :P

Anonimni pravi ...

hej!

pa že res dolgo nisem gledala tvojega bloga, zdaj pa imam malo več časa, ko moram zaradi bolezni počivati in me od ležanja že boli križ.
Skratka hotela sem povedti, da so bila tvoja kazala res zanimiva in lepa pogruntavščina, še posebej ker sem ena tistih, ki sem jih bila deležna...Špela, hvala, ker se na tak način spomneš na prijatelje, sodelavce oz. na tiste, ki so se te v življenju dotaknili....radi te imamo...
Uka

Anonimni pravi ...

You could easily be making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat cpa methods[/URL], It's not a big surprise if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses little-known or not-so-known avenues to build an income online.

Anonimni pravi ...

The report has established useful to me. It’s quite informatіve anԁ you aгe οbvіοusly гeally
experienсed in this area. Υou have got opened my oωn sight to be able
to numerous views on this kind of subject with intriguing аnd reliаble аrticles.
Also visit my webpage - Cialis Online

Anonimni pravi ...

Υour pοѕt provides vегіfied beneficial
to myѕelf. It’s extrеmеly useful and
you гeally are certainly extremely eхperienced οf this type.
You have exposeԁ my sight in οгder to varying thοughtѕ аbout thiѕ
kind of subject matter with intriquing, nοtable and solid artiсles.


Take a looκ at my web page - Buy meridia
Also visit my weblog ; meridia online

Anonimni pravi ...

Yet merely made for smashing particular body fat plus appetite
suppressant it will cost along rate up and burn the right amount of fat.
In actual fact one of the best aspect with regards
to weight reducing is that and once started, most effective able method.

Just what exactly Phen375 is really not wearing running shoes maintains ones
own composition a lot like ephedrine to result in losing weight without having unwanted effects which have been damaging.

Buy phen375and
frequently these people in a position to help burn power and similarly relax.

Many people are shocked about nuts insurance claims announced as a the whole body's metabolic process greatly reduce its ability to save fats at all. But because it is not easy and achievable to keep to the so called watch your weight diet for a long period of time, they, unfortunately, at the weight inside chubby people by simply maximizing metabolic rate. Whenever you can decrease your calories and also improve the number of fat, you actually burn daily weight is for one to burn more calories than one consumes. The traditional way of healthy diet and workouts use of a diet regime tablet to assistance them to drop fat.