sobota, 29. september 2007

Dneve in tedne in leta...



Mislim, da je bilo v sredo, ko sva s Tanjo po msn-ju čvekali, zakaj grejo dnevi v tednu takooooo počasi...vikend pa tako ”prekleto” hitro. Do srede se tako vleče, ko nekak prebrodimo sredo, gre pa lažje naprej, a ne Tanja? ;)
Sam res...v čem je catch? :D

A se tudi vam vlečejo tedni?

Sem pa zadnjič slišala komentar na to, da po vsej verjetnosti nismo zadovoljni s svojim delom (delovnim mestom), da nam primanjkuje spanca, da se ne znamo organizirat...ali se vam zdi, da je to res?

Ne vem no, jaz sem zadovoljna s svojo službo, se trudim, da grem pravočasno spat...časa popoldne mi tudi ne primanjkuje (da ne bi bila organzirana)...pa še vseeno komaj čakam vikende ;)

Danes je pa sobota...tak, da smo dočakali vikeeeend :D
Si privoščite kakšne izlete samo čez vikend, ali vam ostane čas za take stvari tudi čez teden (študenti izzvzeti, ker imajo tak vsak dan vikend :D)? Kaj nasplošno počnete v soboto in nedeljo? Izkoristite čas za uživanje, za lenarjenje, za pospravljanje...?

Vsem skupaj želim, da bi se vam vikendi vlekli, tedni pa bi minevali s svetlobno hitrostjo ;)

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Dobro jutro! Evo, pa je spet ponedeljek :(
Moram se popraviti: men tudi tedni minevajo z ekspresno hitrostjo, tako da med vikendi se pa tak samo enkrat obrnem, pa sem že spet na šihtu. Groza.... kam ta čas tako hiti... c-c-c!!

Anonimni pravi ...

No ja Špela, men se zopet dogaja,da mam vikende tak naporne, da se moram med tednom spočit.haha Če tak pogledam, bi me verjetno pobral, če bi vikendi trajali dlje, ker bi mi nenormalno premanjkovalo spanca...
Drgač pa vsekakor tudi jaz komaj čakam na tisti petek, v nedeljo pa si pojem un komad, nedelja, prokleta nedelja....haha